حمید عامری؛ دارچین: بدن ما در زمان افطار در حالت استراحت کامل است، برای همین هم هنگام افطار باید از مواد غذایی سبک مانند خرما و کشمش استفاده شود تا به طور ناگهانی فشاری به دستگاه گوارش وارد نشود.
غذای اصلی افطار را بهتر است از میان غذاهای سبک، کم قند و فیبر دار مثل سوپ، سبزیجات و سالاد انتخاب کنید، تا معده شما آمادگی لازم برای پذیرش غذای اصلی را پیدا کند.
خوردن آهسته و جویدن کامل غذا، لذت بردن از غذا و دست کشیدن از صرف غذا هنگامی که کاملاً سیر نشدهایم هم پیشنهادهایی هستند که دارچین به شما ارائه می کند.
غذاهای مناسب برای افطار :
شروع افطاری بایستی با چند عدد خرما، همراه با کمی آب ولرم و یا شیر وارم باشد. در صورتی که به خوردن شیر تمایل ندارید می توانید آن را با موز، عسل و یا مواد خوراکی سبک و مغذی ترکیب کرده و سپس میل کنید.
به شما توصیه می کنیم، ابتدا غذاهای زود هضم و سبک مانند فرنی، نان، پنیر و سبزی مصرف کنید و سپس به سراغ غذای اصلی افطار بروید.
از مصرف چه غذاهایی در افطار بپرهیزیم:
1 . نوشیدنی های خنک در شروع افطار.
2 . مصرف بیش از حد مواد غذایی شیرین مانند زولبیا و بامیه در افطار؛ به جای آن می توانید از خرما و کشمش و قندهای طبیعی دیگر استفاده کنید.
3 . نوشیدنیهای زیاد به ویژه نوشیدنیهای خنک همراه با غذا یا بلافاصله پس از غذا.
4 . مصرف بیش از حد مواد غذایی شیرین، پرچرب و سرخ کردنی هنگام افطار.
5 . آش رشته یا هر نوع آش دیگری که حاوی پیاز داغ و نعناع داغ فراوان باشد؛ پیاز داغ و نعناداغ در ترکیب آش، ممکن است سبب نفخ و مشکلات گوارشی دیگر شود.
6 . غذاهای آماده و فست فود که چربی و نمک زیادی دارند.
نظر خود را ارسال کنید