دارچین: اگر یکی از افرادی هستید که چای ترش را میپسندید، این نوشیدنی یکی از پیشنهادهای ویژه دارچین برای شماست. طعم ترش و رنگ دمنوش زرشک بسیار اشتها برانگیز است. برای تهیه این دمنوش نیازی به صرف وقت زیادی نیست و در زمان کوتاهی آماده میشود.
مواد لازم برای تهیه دمنوش زرشک
زرشک/ به ازای هر نفر دو قاشق غذاخوری
عسل یا نبات/ بمیزان دلخواه
طرز تهیه دمنوش زرشک
پاییز فصل رسیدن زرشک است. شما میتوانید این چای گوارا را با استفاده از زرشک تازه تهیه کنید. در ابتدا دو قاشق غذاخوری زرشک تازه را شسته و در قوری بریزید، چون زرشک تازه رنگ و طعم بسیار بهتری دارد.
سپس به همراه یک قاشق عسل یا تکهای نبات و آبِِجوش بر روی حرارت ملایم بگذارید تا دم بکشد.
میزان ترشی یا ملس بودن دمنوش زرشک را میتوانید با کموزیاد کردن میزان عسل یا نبات تعیین کنید.
همچنین میزان غلظت آن را نیز با زیاد و کم کردن آبجوش تعیین کنید؛ ولی به طور معمول به ازای دو قاشق زرشک دو لیوان آبِجوش کافی است. میتوانید حتی بدون استفاده از هرگونه شیرینکننده دمنوش زرشک را آماده کنید تا یک نوع جدید از چای ترش را تجربه کنید.
دمنوش زرشک چه خواصی دارد؟
دمنوش زرشک به دلیل دارا بودن طبیعت سرد، فشار خون را پایین آورده و بنابراین برای کسانی که گرم مزاج هستند، مناسب نیست.
دمکرده زرشک برای درمان ورم و زخم معده و روده مفید است.
همچنین زرشک سبب بیاشتهایی میشود.
دمنوش زرشک در درمان سنگ کیسه صفرا بسیار مؤثر است.
دمکرده زرشک تازه به دلیل وجود ویتامین B فراوان، در پیشگیری از سرماخوردگی نقش بسزایی دارد.
نظر خود را ارسال کنید