سارا مددپور؛ دارچین: پرتقال به عنوان میوهای در دسته مرکبات که سرشار از ویتامین ث است برای همه ما شناخته شده است. اما متخصصان تغذیه به تازگی از تاثیر مصرف پرتقال بر کاهش کلسترول خون خبر دادهاند.
پرتقال و انواع دیگر مركبات در کاهش معنیدار كلسترول خون تاثیرگذارند. این تاثیر به خاطر وجود پكتین و ورقههای نازك مابین پرههای پرتقال است.
اگر برای كاهش كلسترول خون و سلامتی شریانها پرتقال میخورید، بهتر است پرتقال را با لایه سفید رنگ زیر پوست و لایههای نازك داخل پرتقال كه حاوی پكتین هستند، مصرف كنید.
ویتامین ث و سرطانها
ویتامین ث یكی از عوامل مهم مهاركننده سرطان است. پزشکان این ویتامین را به عنوان دشمن نیرومند عوامل سرطانزا (نیتروزامینها) میشناسند.
مصرف پرتقال هم از سرطان معده پیشگیری میکند و هم در درمان یا جلوگیری از پیشرفت سرطانهای دیگر تاثیرگذار است.
پژوهشها تایید کردهاند که سرطان مری در کسانی که زیاد پرتقال میخورند، ۵۰ درصد كمتر از کسانی است كه پرتقال نمیخورند یا کمتر میخورند. همچنین میزان ابتلا به سرطان لوزالمعده در مصرف كنندگان پرتقال بسیار پایین است.
پوست پرتقال
پوست پرتقال را هم دور نریزید. متخصصان تغذیه میگویند که پوست پرتقال، از خود آن مغذی تر است.
چقدر پرتقال بخوریم؟
یك لیوان آب پرتقال ۱۲۰ میلی گرم ویتامین ث دارد. این میزان تقریبا دوبرابر مقدار توصیه شده مصرف ویتامین ث در روز است. علاوه بر این همین یک لیوان آب پرتقال، حاوی مقادیری كلسیم، پتاسیم، نیاسین و اسید فولیك است.
بهتر است بدانید:
آب پرتقال سرشار از فیبر است، بهتر است آب پرتقال را با تکههایی از گوشت میوه مصرف کنید.
هرچقدر آب پرتقال سردتر باشد، ویتامین ث آن بیشتر حفظ میشود.
نظر خود را ارسال کنید
بله پرتقال خوبه ولي حيف كه مهده ام اسيد داره نميتونم بخورم