نانها مواد غذایی مناسبی هستند و نگهداری آنها هم باید در مکانی مناسب باشد.
به گزارش دارچین به نقل از باشگاه خبرنگاران؛ دکتر پیام فرهبخش متخصص تغذیه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: استفاده از جوش شیرین در نان میتواند مشکلات متفاوتی اعم از، از بین بردن ویتامینهای گندم و مشکلات گوارشی را برای افراد داشته باشد، به همین دلیل توصیه میشود خمیر مایع جایگزین جوش شیرین شود.
به گفته او بهترین نوع نان برای افراد چاق و دیابتی نان سبوس دار، سنگک، بربری و نان جو است و استفاده از نان سفید به دلیل سبوس فراوان به خصوص در افرادی که بیماری کلیوی دارند، توصیه نمیشود.
او درباره شیوههای نگهداری از نان گفت: از نگهداری نان در روزنامه و نایلون و یخچال خودداری کنید و برای نگهداری آن بهتر است از فریزر استفاده کنید، چرا که دمای یخچال باعث رشد قارچ و باکتری میشود.
نظر خود را ارسال کنید