افسانه احمدی؛ دارچین: خرما و رطب اغلب جز ثابت سفره های افطار روزه داران است؛ امسال با آمدن ماه رمضان می توانید در شیوه پذیرایی خود تنوعی بدهید و با تهیه ترکیب های دلپذیربا خرما، طعم های ویژهای را به مهمانان روزهدار سفره خود هدیه کنید.
پیشنهاد امروز دارچین خرمای شکم پر با گردو و سبزی است؛ خوشبختانه تهیه این شکم پرها اصلا کار سخت و زمانبری نیست و حتی می توانید چند دقیقه قبل از اذان برای آمده کردنش دست به کار شوید.
مواد لازم:
یک کاسه متوسط پر از خرما
پنیر خامه ای به مقدار لازم برای داخل خرما
گردو: 7 یا 8 عدد
سبزی خوردن خورد شده: یک پیمانه
مطمئن باشید، طعم این افطاری شیرین زیر دندان همه می ماند و به شدت مورد استقبال اهالی سفره و روزه داران قرار خواهد گرفت. پس بسم الله..
طرز تهیه: ابتدا هستههای خرما را با دقت از داخل آن خارج کنید و تلاش کنید خرما بافت و شکل ظاهریاش را از دست ندهد.
سپس در یک ظرف مقداری پنیر و سبزی خوردن خیلی ریز را کاملا مخلوط کنید.
در ظرف دیگری هم گردو را به باقیمانده پنیر اضافه کنید و هم بزنید؛ پس از آن با یک قاشق چایخوری مخلوط هایی که آماده کرده اید را در داخل شکم خرما جای دهید و به سلیقه خودتان توی یک ظرف مخصوص بچینید.
اگر هنوز تا اذان فرصت دارید، بد نیست چند دقیقه ای ظرف را توی یخچال بگذارید تا خرماها کمی خنک شوند و مزه ها به خورد یکدیگر بروند.
کافیست یک باراین ترکیب شیک و خوش طعم را سر سفره افطار، به ویژه سفره های مهمانی تان بگذارید؛ مطمئن باشید مورد تعریف و تمجید همگان قرار می گیرید و تا پایان ماه چند باردیگرهم هوس درست کردن این شکم پرها را خواهید کرد.
سرآشپز دارچین پیشنهاد می کند: پاشیدن کمی کنجد و یا پودر زیره روی تعدادی از شکم پرهای گردویی می تواند طعم متفاوتی را به ذائقه شما روزه داران هدیه کند.
نظر خود را ارسال کنید