اکرم حسنیان؛ دارچین: قدیمیها میگویند که بادمجان طبع گرم و خیلی خشك دارد. بادمجان دارای خواص زیادی است که شاید برای شما رژیمیها، کم کالری بودن، جذابترین ویژگی بادمجان باشد. علاوه بر این اگر در دوره رژیم خود هستید، به خاطر داشته باشید که بادمجان یک منبع عالی از ویتامین و مواد معدنی است که بهتر است آن را در برنامه غذایتان بگنجانید.
مواد مورد نیاز برای نهیه بورانی بادمجان:
بادمجان سرخ شده: ده عدد
آب گوجهفرنگی: یک لیوان
سیر: سه حبه (سه پر)
پیاز سرخ شده: دوقاشق غذاخوری
روغن زیتون بدون بو: دوقاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه بورانی بادمجان:
سیر را خرد کرده و در روغن سرخ میکنیم تا کمی طلایی شود.
پیازسرخ شده را به آن اضافه کرده و نمک و زردچوبه و فلفل میزنیم و بادمجانهای سرخ شده را در ظرف میچینیم.
آب گوجهفرنگی را به این ترکیب اضافه میکنیم. البته اضافه کرن آب گوجهفرنگی کاملا انتخابی است و به ذائقه شما بستگی دارد.
نصف لیوان هم آب اضافه میکنیم و با حرارت ملایم میگذاریم بادمجانها کاملن پخته شود وآب آن خشک شود.
بعد از پختن بادمجانها آنها را در داخل ظرف له میکنیم بطوری که بادمجان و آب گوجه فرنگی کاملن مخلوط شود.
این غذا بسیار سریع و راحت آماده میشود و خیلی خوشمزه است. به جای آب گوجه فرنگی میتوانید گوجهفرنگیها را بصورت حلقهحلقه روی بادمجانها بچینید و در انتها بعد از پختن همراه بادمجانها له کنید. اگر گوجهفرنگی هم در دسترس نبود از یک قاشق رب گوجهفرنگی استفاده کنید.
میتوانید این ترکیب را به همراه ماست و نعناع داخل مخلوطكن ریخته و هم بزنید. سپس آن را بچشید و ادویه را اندازه كنید.
ابتدا مواد ما كمی شل است ولی اگر مدتی كنار بگذارید، خود را میگیرد. سپس آن را داخل ظرف دلخواه خود بریزید، تزئین كرده و سرو كنید. از این غذا به عنوان دسر و میان وعده نیز میتوانید استفاده كنید.
پیشنهاد دارچین: میتوانید این بورانی خوشمزه را با روغن زیتون و انار هم نوش جان کنید.
نظر خود را ارسال کنید