به یک دسر خوشمزه فکر میکنید؟ خب یکی از بهترین و سادهترین پیشنهادها در فصل تابستان، تارت آلبالو است.
تارت آلبالو طعم و ظاهر وسوسهانگیزی دارد اما برعکس چیزی که به نظر میرسد، تهیه آن اصلا کار سختی نیست.
در مجله اینترنتی دارچین، مراحل تهیه این تارت را، گام به گام با هم مرور میکنیم، پس نگران نباشید، تردید را کنار بگذارید و همین الان دست به کار شوید.
مواد لازم (حدودا برای شش نفر)
آرد: 250 گرم
كرهی سرد و خرد شده: 125 گرم
شكر: سه قاشق سوپخوری
نمك: اندکی
خامه ساده: دو قاشق سوپخوری
آب سرد: یک تا دو قاشق سوپخوری
خردهنان: دو قاشق سوپخوری
زرده تخممرغ همزده: یک عدد
مواد لازم برای مخلوط داخل تارت
پوست لیموی رنده شده: یک قاشق چایخوری
آبلیمو: یک قاشق سوپخوری
شكر: 150 گرم
آرد ذرت: دو و نیم قاشق سوپخوری
آلبالوی هسته گرفته: 750 گرم
طرز تهیه تارت آلبالو:
گام اول
آرد را در كاسه مناسبی الك كنید.
كره، شكر و نمك را به آن اضافه کنید. به آرامی با دست یا لیسک مخلوط کنید.
گام دوم
خامه و آب سرد را به این ترکیب اضافه کنید.
آرام هم بزنید، تا حالت خمیری به خود بگیرد.
گام سوم
حالا خمیر را در یک كیسه نایلونی بگذارید.
صبر کنید تا یك ساعت در یخچال استراحت کند.
گام چهارم
در این فرصت به سراغ مواد میانی میرویم.
آلبالوها را هسته کنید.
پوست لیمو، آبلیمو، شكر و آرد ذرت را در ظرف مناسبی بریزید و کمی از آب آلبالوها را به آن اضافه کنید.
گام پنجم
ظرف را روی حرارت (شعله کم) قرار دهید و مخلوط را پیوسته هم بزنید، تا شكر حل شود.
حالا آلبالوها را به آن اضافه کنید. وقتی ترکیب شما قوام پیدا کرد، آن را از روی حرابت بردارید.
گام ششم
بعد از یک ساعت استراحت خمیر و سرد شدن مواد میانی تارت، دوباره دست به کار شوید.
قالب تارت را چرب کنید.
حالا نیمی از خمیر را روی سطح قالب به ضخامت تقریبی سه میلیمتر باز كنید.
گام هفتم
خردهنانها را روی خمیر بریزید.
اكنون مواد میانی خنك شده را روی خمیر و نانها اضافه کنید.
گام هشتم
برای ادامه دو راه دارید:
- باقیمانده خمیر تارت را روی مواد بکشید و یک تارت کلاسیک ساده و زیبا داشته باشید.
- خمیر را به صورت رشتههایی در بیاورید و زیگزاگ روی مواد قرار دهید تا یک تارت پنجرهای یا بافته شده داشته باشید.
گام نهم
در پایان، خمیرهای اضافی دور تارت را با دست جدا کنید تا تکههای اضافه هنگام پخت، خمیر یا سوخته نشوند.
حالا روی خمیر، با یک قلمموی آشپزی، زرده تخممرغ بمالید.
گام دهم
قالب تارت را در طبقه میانی فر، به مدت تقریبی 30 تا ۴۵ دقیقه (بسته به قدرت فر) با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد بپزید.
دسر خوشمزه شما آماده است. نوش جان
نظر خود را ارسال کنید