سه شنبه , ۵ بهمن ۱۳۹۵
Home » آشپزخونه » پیشنهاد ویژه شب یلدا/ ژله هندوانه

پیشنهاد ویژه شب یلدا/ ژله هندوانه

فاطمه نامداری؛ دارچین: شب یلدا در پیش است. اگر در این شب به یاد ماندنی میزبان خانواده و دوستان‌تان هستید، با ایده‌های ویژه شب یلدا که از امروز در دارچین ارایه می‌شود، همراه شوید.

بهتر است کار را با یکی از عناصر اصلی شب یلدا، یعنی هندوانه شروع کنیم: ژله هندوانه.

برای تهیه ژله هندوانه، به پوست سالم یک هندوانه و پودر ژله نیاز دارید.

ابتدا مانند آنچه در تصویر می‌بینید، هندوانه را به دو نیم تقسیم کتید.

گوشت هندوانه را از پوست آن جدا کنید و برای پذیرایی از مهمان‌ها، یا تهیه دسرهای دیگر کنار بگذارید.

1

مقداری پودر ژله را در یک لیوان آب گرم در حال جوشیدن، حل کنید. بعد شعله گاز را خاموش کنید و یک لیوان آب سرد به آن اضافه کنید. (میزان مطلوب ترکیب آب و ژله در روی بسته‌بندی‌ها نوشته شده است.)

پیش از اینکه ژله شما کامل سرد شود یا به اصطلاح ببندد، آن را در پوست هندوانه که حالا به صورت یک ظرف پذیرایی در آمده، بریزید و در یخچال بگذارید.

2

بسته به نوع ژله‌ای که انتخاب کرده‌اید، برای بستن کامل ژله حداقل به سه تا شش ساعت زمان نیاز دارید.

3

هنگام سرو، هندوانه را از یخچال بیرون بیاورید و با یک چاقوی کاملا تیز، مانند آنچه در تصویر می‌بینید، آن را برش بزنید.

4

دسر ویژه شما آماده است. نوش جان

enhanced-21198-1404323640-32

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *