املت اسفناچ یک وعده کامل هیجانانگیز است که برای تهیه آن باید اندکی صبر و حوصله داشته باشید چراکه زمان پخت آن کمی بیشتر از یک املت ساده است.
این غذای ساده مانند کتلت و کوکو یک وعده غذایی کامل است و علاوه بر صبحانه، به عنوان شام یا عصرانه نیز سرو میشود. شما میتوانید املت اسفناج را به صورت رول، کتلت و یا ساده تهیه و میل کنید.
یک پیمانه اسفناج حاوی مقادیر فراوانی ویتامین A است که نهتنها برای برخی از بخشهای بدن همانند پوستههای مخاطی و دستگاه تنفسی و رودهای بسیار سودمند است، بلکه یکی از مواد ضروری برای گلبولهای سفید خون برای مقابله با عفونتهاست.
همچنین دو آنتیاکسیدان لوتئین و زآگزانتین به میزان زیاد در اسفناج موجود است که از چشم در برابر آب مروارید و دژنراسیون ماکولا (تباهی لکه زرد) که به دلیل افزایش سن در برخی سالمندان روی میدهد، محافظت میکند.
علاوه بر این اگر میخواهید پوست شادابی داشته باشید، این غذا، یک وعده مفید برای شما خواهد بود چراکه حجم زیاد ویتامین A موجود در اسفناج به سلامت پوست کمک کرده و رطوبت مورد نیاز آن را تأمین میکند. به این شکل، این ماده برای مقابله با پسوریازیس، آکنه و حتی چین و چروک پوست نیز سودمند خواهد بود.
موادی که به آنها نیاز دارید:
آرد گندم: 90 گرم یا سهچهارم پیمانه
تخممرغ: یک عدد
ماست: دوسوم پیمانه
برگ تازه اسفناج (آبپز و نرم): 500 گرم
آب و روغن: مقداری
جوز هندی رندهشده، نمك و فلفل: به میزان لازم
مواد لازم داخل املت:
روغن مایع: یك قاشق سوپخوری
پیازچه: سه عدد
خامه: یک پیمانه
ماست شیرین: سه قاشق سوپ خوری
پنیر پیتزای رندهشده: مقداری
تخممرغ: دو عدد
جعفری خردشده یا جعفری خشک: دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
آرد را الك كرده و با مقداری نمك مخلوط كنید. در ظرف دیگری تخممرغ، ماست و آب و روغن را با هم مخلوط كنید؛ سپس مخلوط آرد و نمك را كمكم به آن اضافه كرده و هم بزنید.
پوره اسفناج (اسفناج كوبیده شده) را به همراه فلفل و جوز هندی به این مواد اضافه کنید.
به این ترتیب، مایه املت آماده میشود.
برای درستكردن مواد داخل این املت، روغن را در تابه نچسبی ریخته و پیازچه را در آن كمی تفت دهید؛ پس از آن در ظرف دیگری خامه، ماست شیرین و نیمی از پنیر پیتزا را با هم مخلوط كرده و سپس تخممرغ زدهشده را همراه جعفری خردشده به آن اضافه كنید. حالا این مخلوط را با نمك و فلفل قرمز، مزهدار كنید.
كمی روغن در تابه گرد كوچك و نچسبی بریزید و روی شعله اجاقگاز داغ كنید. باتوجه به اندازه تابه چند قاشق سوپخوری از مایه املت را در روغن داغ بریزید و تابه را كمی تكان دهید تا لایهای از مایه در كف ظرف پخش شود.
حرارت دادن را تا 3 دقیقه یا تا زمانی كه حبابهایی در مركز املت ظاهر شود، ادامه دهید. حالا آن را برگردانده و روی دیگر را نیز 20 دقیقه سرخ كنید. پس از آن، املت را به بشقابی منتقل كرده و با لایهای از فویل آلومینیوم روی آن را بپوشانید تا گرم بماند. سپس بقیه املتها را به همین ترتیب درست كنید.
و مرحله نهایی:
حالا مواد داخل املت را داخل نیمهای از هركدام از املتها ریخته و نیمه خالی آن را روی مواد برگردانده و دوباره یكبار دیگر تا كنید. این كار را درمورد همه املتها انجام دهید؛ سپس یك عدد پیركس گود را چرب كرده و املتها را كف آن بچینید و بقیه پنیر پیتزا را روی آنها بریزید.
میتوانید املتها را برای 45 تا 55 ثانیه در مایکروفر بگذارید و سپس میل کنید.
نکته دارچین: با توجه به ذائقه خودتان میتوانید گردو، هویج و یا قارچ هم به این املت اضافه کنید. همچنین میتوانید این املت را با گوجه، فلفل دلمه، خیارشور و ترشی میل کنید.
نظر خود را ارسال کنید