اکرم حسنیان؛ دارچین: تابستان فصل گرم و طاقتفرسایی است، اما اگر مانند من، عاشق آشپزخانه و مواد غذایی تازه، سالم و متنوع باشید، شما هم عاشق این فصل خواهید شد. در این فصل میوههای تازه و رنگارنگ، همه را به وجد میآورند. اما باید کمی خلاق باشید. برای به اشتراک گذاشتن این لذت تابستانی در آشپزخانه، در این مطلب یک دسر ساده مخصوص تابستان را با هم مرور میکنیم.
ماده اصلی این دسر، لیمو ترش تازه است. از آنجاییکه عده زیادی دیوانهوار لیمو ترش دوست دارند، میتوانید با آسودگی خاطر این دسر را برای مهمانیهای تابستانی خود تهیه کنید تا طراوت و تازگی این میوه را به مهمانهایتان هم منتقل کنید.
مواد مورد نیاز برای این دسر
آبِ لیموی تازه/ یک فنجان
پوست لیموی تازه رنده شده/ به میزان دلخواه
کره/ 7 تا 8 قاشق غذاخوری
شکر/ مقداری
زرده تخم مرغ/ 4 عدد
تخم مرغ کامل/ یک عدد
زردههای تخم مرغ و یک تخممرغ کامل را با شکر (ترجیحا آسیاب شده) هم بزنید تا به خوبی با هم ترکیب شوند. سپس آبِ لیموی تازه را با این ترکیب اضافه کنید.
حالا این ترکیب را روی حرارت کم بگذارید و به مدت دو دقیقه، پیوسته آن را هم بزنید. حالا کره را به آرامی به این ترکیب اضافه کنید.
کمی دیگر این ترکیب را روی حرارت هم بزنید تا به نسبت غلیظ شود. شعله گاز را خاموش کنید.
دسر شما آماده است. باید آن را در یخچال بگذارید تا به خوبی سرد شده و ببندد.
پیشنهاد دارچین: پس از اینکه دسر مقداری سرد شد، میتوانید آن را در نانهای کاسهای آماده یا نانِ تارت که از قنادیها تهیه کردهاید بریزد و با همان نانهای کاسهای سرو کنید.
این دسر را میتوانید در ظرفهای مخصوص ژله هم سرو کنید. و یا آن را با ترکیبی از ژله و بستنی سرو کنید.
نظر خود را ارسال کنید