اکرم حسنیان؛ دارچین: لبو حاوی ویتامینها و مواد معدنی فراوانی است. تهیه کردن سالاد لبوی بو داده در زمستان هم میتواند سفره شما را رنگینتر کند و هم نیازهای سیستم ایمنی بدن در زمستان را تامین کند.
ترکیب این غذا، یک ترکیب کلاسیک ساده اروپایی است. پنیر (که نوع آن به ذائقه شما بستگی دارد)، برگ اسفناج و گردوی خرد شده. چیزی که برای تهیه این سالاد اهمیت دارد این است که شما باید پیش از هر چیز، شیوه درست پختن یا بو دادن لبوها را بیاموزید.
در این مطلب دارچین با هم نحوه بو دادن لبوها را میآموزیم.
چیزهایی که شما نیاز دارید
لبوی کباب شده
نصف فنجان روغن زیتون
اسفناج شسته و خورد شده
پنیر
گردوی خورد شده
یک چهارم فنجان سرکه بالزامیک
یک دوم قاشق غذاخوری آب لیمو
دو قاشق چایخوری عسل
یک قاشق چایخوری نمک
یک دوم قاشق چایخوری فلفل
گام اول
فر یا آون خود را روشن کنید و روی 350 درجه فارنهایت تنظیم کنید.
لبوی شسته شده را در مقداری روغن زیتون بغلتانید و بعد لبوها را به طور جداگانه در فویل بپیچید. لبوها را در یک ظرف مناسب، به مدت حدود 50 تا 70 دقیقه یا تا زمانی یک چنگال یا سیخ به راحتی به وسط آنها برسد، حرارت دهید.
گام دوم
چند دقیقه صبر کنید تا لبوی پخته شده در فویل به اندازه کافی سرد شود. بعد از سرد شدن فویل را با یک تکه پارچه نگهدارید و آرام آن را باز کنید.
یک دستمال حولهای را روی پوست لبو بکشید. اگر مراحل پخت درست انجام شده باشد، پوست لبو در این مرحله به خوبی جدا خواهد شد.
گام سوم
لبوها را به اندازه دلخواه برش بزنید و در یخچال بگذارید.
گام چهارم
محلول سرکه، آبلیمو، عسل، نمک و فلفل را در مخلوط کن با یکدیگر ترکیب کنید البته اگر کمی حوصله داشته باشید میتوانید این کار را با دست هم انجام دهید. سپس باقیمانده روغن زیتون را هم به آن اضافه کنید و آنقدر هم بزنید که سس غلیظی به دست بیاید. این ترکیب را هم در یخچال بگذارید.
گام پنجم
هنگامی که همه چیز برای ترکیب کردن سالاد آماده است، اسفناجها را روی تخته آشپزخانه به چند تکه بزرگ تقسیم کنید. بعد آنها را در ظرف بچینید و بر حسب سلیقه خودتان، گردو و پنیر را هم بعد از اضافه کردن سس، به این مواد اضافه کنید.
نظر خود را ارسال کنید