اکرم حسنیان؛ دارچین: سالاد همیشه جای ویژه خود را به عنوان یک پیشغذا در سفرههای ایرانی حفظ کرده است. اما این روزها با باب شدن رژیمهای لاغری و سبزیجات سالادها به عنوان یک وعده غذایی اصلی شناخته میشوند. سالاد نودل آسیایی، یکی از همین وعدههای کامل غذایی است.
این سالاد آسیایی، سرشار از آنتیاکسیدان و ترکیبی از ویتامینهاست. برای درست کردن سالاد نودل آسیایی که البته بیشتر در آسیای جنوب شرقی رایج است، مواد اولیه عجیب و غریبی نیاز ندارید.
مواد مورد نیاز:
یک بسته نودل آماده
یک خیار متوسط
یک گوجه متوسط
یک پیمانه متوسط جوانه گندم یا یک کنسرو نخود پخته
مقداری سبزی تازه نعناع و گشنیز
مقداری بادام زمینی
روغن کنجد یا روغن زیتون
یک قاشق سوپخوری آبلیمو
مقدار کمی نمک
چطور سالاد نودل آسیایی درست کنیم؟
این روزها نودل یا همان رشته فرنگیهای بستهبندی شده و آماده مصرف در همه سوپر مارکتها پیدا میشوند. اگر کمی خوشذوق باشید، حتما سبزیجات تازهای مانند نعناع و گشنیز هم در لیست خریدهای روزانهتان هست. علاوه بر اینها به مقداری روغن کنجد (البته میتوانید روغن زیتون را هم جایگزین کنید)،
یک بسته نودل را در آب داغ بجوشانید تا کاملا از هم باز شود و آماده میل کردن باشد. برای اینکه رشتهها به هم نچسبند، بهتر است بعد از آبکش کردن، مقداری روغن زیتون هم به آن اضافه کنید.
نعناع و گشنیز را خورد کنید. جوانه گندم را با مقداری آب سرد بشورید. اگر به جای حوانه از کنسرو نخود استفاده میکنید آب آن را بگیرید و دانههای نخود را در یک ظرف جدا کنید. خیار پوست کنده را قطعه قطعه کنید. گوجه را هم به صورت نگینی خورد کنید و به مواد سالاد اضافه کنید.
همه این مواد را به همراه بادام زمینی در ظرف بزرگی با نودل قاطی کنید. اما نیازی به هم زدن کامل این ترکیب نیست. حالا نوبت به روغن کنجد و آبلیمو میرسد. بعد از اضافه کردن این چاشنیها به همراه مقدار کمی نمک، سالاد شما آماده میل کردن است. از آن لذت ببرید.
نظر خود را ارسال کنید
سلام من عاشق نودل هستم اما وقتی به دکتر تغذیه رفتم دکتر گفت نودل چاق کننده است ومن از این غذا محروم شدم اما شما میگین رژیمی من الان نفهمیدم میتونم بخورم یا نه با تشکر سایت خوبتون
سعیدهجان، رژیمهای غذایی مختلف از برنامههای خاص خودشان پیروی میکنند. مثلا در برخی از برنامههای غذایی حذف چربیها، شیرینیها و در برخی دیگر حذف کربوهیدراتها مد نظر متخصصان تغذیه قرار میگیرد. از طرف دیگر با توجه به محل تجمع تودههای چربی و مشخصات هر فرد، رژیم اختصاصی او با دیگران متفاوت است. اما همانطور که تمامی پزشکان متفقالقول هستند، در صورتی که بیماری خاصی ندارید، بهترین رژیم غذایی مصرف کنترل شده همه گروههای غذایی است.