در نوشته قبلی با عنوان سفرههای رنگین دسرهایی متفاوت و متنوع را به شما معرفی کردیم. بخش دوم سفرههای رنگین به غذاهای سبک و غذاهای حاضری اختصاص دارد. شما میتوانید در ماه مبارک رمضان، این غذاهای ساده را پیش از شام و در هنگام افطار سرو کنید.
یک ساندویچ خانگی ساده؛ این ساندویچ میتواند ترکیبهای متفاوتی داشته باشد. شما با استفاده از نانهای صنعتی آماده، یک چوب کباب و مقداری خلاقیت این ساندویچ را تهیه کنید.
بازهم نانهای صنعتی، کمی خلاقیت و مقداری سبزیجات تازه.
یک دلمه ماکارونی متفاوت با پنیر پیتزا.
بادمجان شکم پر، با سبزیجات تازه.
یک خوراک سبزیجات سالم و احتمالا پر طرفدار. ترکیبی از بادمجان سرخ شده، هویج آب پز، لیمو و گوجه تازه و البته کاهو کلم بروکلی.
ترکیب سادهای از لوبیا پخته شده و گوجه، که به خاطر ترکیب رنگ جذاب، میتواند میز شما را زیباتر کند.
خانواده دارچین به شما پیشنهاد میکند که کلا دور خوراکیهای آمادهای مثل ژامبون، سوسیس و … خط بکشید. اما اگر بازهم اصار به مصرف این غذاها دارید، با کمی خلاقیت، شکل ویژهای به آنها بدهید.
نظر خود را ارسال کنید