اکرم حسنیان؛ دارچین: اگر دوست دارید در پاییز قشنگی که از راه رسیده است، سوپهای مقوی جدیدی را تجربه کنید، حتما دستور پخت سوپ ریحان و نخود فرنگی را تا انتها بخوانید.
این سوپ ترکیبی از سبزیجات تازه مورد نیاز، برای افزایش سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از ابتلا به سرماخوردگی و برخی بیماریهای مجاری تنفسی به ویژه در فصل پاییز است.
مواد لازم برای شش نفر:
روغن زیتون/ پنج قاشق غذاخوری
پیاز بزرگ خرد شده/ دو عدد
ساقه کرفس خرد شده/ یک عدد
هویج ریز شده/ یک عدد
سیر خرد و له شده/ یک حبه
نخودفرنگی/ 400 گرم (تقریبا معادل یک کنسرو نخود فرنگی با اندازه استاندارد)
برگهای تازه ریحان خرد شده/ یک لیوان
نمک، فلفل سیاه، چاشنی و پنیر پارمیسان به میزان دلخواه (برای سرو)
نان تست/ دو عدد تکه شده
عصارهسبزی یا سبزی خشک ساییده شده(کرفس، پیاز، هویج، جعفری، فلفل و برگ بو)/ حدود چهار لیوان
روش تهیه
پیاز، کرفس، هویج و سیر را در مقدار کمی روغن تفت دهید. در ظرف را بگذارید و مواد را به مدت 5 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا سبزیها کاملا نرم شوند.
هر دو دقیقه، مخلوط سبزیها را به آرامی هم بزنید تا مواد ته نگیرد.
در این مرحله نخود و عصاره سبزی را اضافه کنید. صبر کنید تا مخلوط به جوش آید. سپس حرارت را کم کنید.
ریحان و چاشنی مورد نظر را به آن اضافه کنید. اجازه دهید به مدت 10 دقیقه به آرامی بجوشد.
وقتی مواد سرد شد، آن را داخل مخلوط کن بریزید تا یک دست شود.
در صورت تمایل هنگام سرو سوپ به آن پنیر پارمیسان و چند برگ ریحان و نان تست اضافه کنید.
نظر خود را ارسال کنید