اکرم حسنیان؛ دارچین: بادمجان یکی از سبزیجات مفید و خوشخوراک در سفره ایرانی است. بسیاری از دستورهای غذای ایرانی که با بادمجان تهیه میشود، ترکیبی از گوشت و سبزیحات است اما در این مطلب دارچین طرز تهیه یکی از لذیذترین و آسانترین گراتنهای بدون گوشت را مرور میکنیم.
مواد لازم برای تهیه گراتن بادمجان بدون گوشت
بادمجان متوسط: 6 عدد
سس بشامل: 3 پیمانه
کره: 100 گرم
نان خرد شده: یک پیمانه
جعفری خرد شده: دو قاشق سوپخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
روش تهیه:
گام اول
پیش از هرکاری باید بادمجانها را کبابی کنید. برای کبابی کردن بادمجانها میتوانید از فر یا باربیکیو استفاده کنید اما باید طوری آنها را کبابی کنید که کاملا مغزپخت شده باشند.
گام دوم
پس از اینکه بادمجانها را به خوبی کبابی کردید، سر بادمجانها را بزنید و بعد آنها را ساطوری کنید.
کمی نمک و فلفل به بادمجان بزنید.
گام سوم
ظرف مورد نظر برای قرار گرفتن در فر را به خوبی چرب کنید. مقداری از سس بشامل را در ظرف بریزید.
سپس بادمجانهای ساطوری شده را روی آن بریزید.
گام چهارم
روی بادمجانها را کاملا صاف کنید و بقیه سس بشامل را روی آن بریزید.
آموزش تهیه سس بشامل را اینجا ببینید: سس بشامل، برای خوشمزهتر شدن غذاها
حالا جعفریها را به همراه نان خرد شده روی آن بریزید.
سپس کره را چند قسمت کنید و روی بقیه مواد بگذارید.
گام پنجم
فر را با حرارت 180 درجه گرم کنید و ظرف را روی بالاترین طبقه فر بگذارید.
حدودا 40 تا 50 دقیقه صبر کنید تا گراتن شما کاملا پخته شود.
سپس میتوانید شعله بالای فر(گریل) را روشن کنید. سینی گراتن را در پایینترین طبقه فر بگذارید و صبر کنید 3 تا 5 دقیقه حرارت ببیند تا روی آن هم به خوبی طلایی شود.
نکته دارچین: اضافه کردن کره به این ترکیب به ذائقه شما بستگی دارد. میتوانید برای اینکه غذای شما کاملا سالم و رژیمی باشد، کره را از دستور غذایی گراتن حذف کنید یا از اندکی کره گیاهی استفاده کنید.
نظر خود را ارسال کنید