مهری شهریاری؛ دارچین: قدیمیترها مربای آلبالوی شیرینتر را بیشتر دوست دارند، اما جوانترها و بچهها مربای آلبالوی ترش و شیرین را ترجیح می دهند. حتما همه شما طرز تهیه مربای آلبالو را میدانید، یا با یک جستوجوی ساده میتوانید آن را پیدا کنید، اما بد نیست این مقاله دارچین را هم بخوانید، تا چند نکته ظریف کدبانویی درباره مربای آلبالو را یاد بگیرید.
اگر دوست دارید مربای آلبالوی شیرینی درست کنید، بهتر است بدانید که نسبت شکر باید دو برابر آلبالو ها باشد.
اگر مربای ترش و شیرین را ترجیح میدهد، شکر را تقریبا برابر با مقدار آلبالوها بگیرید، یعنی فقط کمی بیشتر از آلبالوها.
برای درست کردن یک مربای آلبالوی خوش رنگ و لعاب، بهتر است وقتی آلبالو رو پاک میکنید، آن را در ظرفی که قصد دارید مربا در ان پخته شود، بریزید. به این ترتیب که شکر و آلبالو را لایه لایه در رفی که میخواهید مربا را در آن درست کنید، بریزید. اجازه بدهید که این ترکیب چند ساعتی در دمای محیط باقی بماند. با این کار شکر، مقداری آب شده و در نتیجه زمان پخت مربا کمتر میشود. علاوه بر این مربا و شربت مربای خوشرنگتری خواهید داشت.
برای جدا کردن شربت مربا میتوانید وقتی شربت مربا آماده شد، آن را از مربا جدا کرده و در ظرف دیگری بریزید، اما بهتر است بگذارید مربا چند جوش اساسی بزند و غلیظ شود.
نوش جان
نظر خود را ارسال کنید
سلام من مربا آلبالو درست کردم از اول شکر کم ریختم شیرین نشه اما الان که آماده شده خیلی ترش ميخواستم بدونم راهی هست شیرین تر ش کنم ممنون میشم راهنماییم کنید..لطف کنید جواب رو به ایمیلم هم ارسال کنید