اکرم حسنیان؛ دارچین: اگر اهل خوردن خرمالوی تازه نیستید، بهتر است به خاطر بهره گرفتن از ویژگیهای غذایی این میوه پاییزی آن را به شکل مربا، مارمالاد، ترشی و آبمیوه ترکیبی میل کنید.
در این مطلب دارچین میخواهیم شیوه درست کردن مربای خرمالو را یاد بگیریم. درست کردن مربای خرمالو نه مواد اولیه عجیب و غریبی دارد و نه به زمان زیادی نیاز داردو
موادی که به آن ها نیاز داریم
خرمالوی رسیده: هر اندازه که دوست دارید
شکر: حدود سه چهارم وزن خرمالوها
آبلیموی تازه: یک قاشق غذاخوری
مغز بادام(اختیاری): هرچقدر که دوست دارید
چطور مربای خرمالو درست کنیم؟
برای درست کردن مربای خرمالو به خرمالوهای نرم و رسیده نیاز دارید. اگر خرمالوهایی که دارید هنوز سفت هستند، بهتر است یک روز آن ها را در دمای اتاق بگذارید تا کاملا نرم شده و به اصطلاح برسند.
خرمالوهای نرم را پوست بگیرید؛ آنها را له کنید. شکر را به خرمالوها اضافه کنید و با مقدار کمی آب (حدود یک لیوان برای یک کیلو خرمالو) روی حرارت ملایم قرار داده و هم بزنید. دقت کنید دمای گاز نباید زیاد باشد و مواد مربا اصلا نباید جوشیده شوند.
خلال بادام را به مربا اضافه کنید. حدود 15 تا 20 دقیقه آنها را روی حرارت ملایم قرار دهید تا سفت و غلیظ شود. حالا آبلیمو را هم اضافه کنید. 5 دقیقه روی حرارت ملایم همچنان هم بزنید.
شعله اجاق را خاموش کنید. مربای شما به همین سادگی آماده است.
باید مقداری صبر کنید تا مربا کاملا سرد شود. سپس آن را در شیشه یا ظرفهای دربسته مناسب بریزید و در یخچال بگذارید. بهتر است پیش از میل کردن مربا، صبر کنید تا دو روز در بخچال بماند تا کاملا سفت شود.
نظر خود را ارسال کنید
سلام
من اين مربا رو درست كردم،بدون خلال بادام البته
خرمالوهام كاملا رسيده بودن و اصلا طعم گسي نداشتن،اما مربا به شدت طعم گس داره
ميتونين بكين مشكل چي بوده؟
همین امروز میخوام درستش کنم ممنون
منم ميخوام. امروز درست كنم خدا كنه خوب شه
باسلام .ممنون ازمطالب خوب وآموزندتون .میشه بفرمایید که اگه مربامون طعم گسی داشت چیکارکنیم ؟
ممکن است با وجود جداکردن پوست خرمالو، باز هم ته مزه مربا کمی گس بشود. در این صورت، باید مقدار بیشتری شکر اضافه کنید و اجازه دهید حدود بیست دقیقه دیگر مربا بجوشد.