پاستا آلفردو مرغ یکی از پرطرفدارترین انواع پاستا است که تقریبا در سراسر دنیا تهیه و سرو میشود. تهیه پاستا آلفردو مرغ، کار سختی نیست و زمان زیادی هم از شما نخواهد گرفت. کافی است کمی حوصله داشته باشید و جسورانه دست به کار شوید. این غذای ایتالیایی را میتوانید با نوشیدنی ایتالیایی موهیتو و سالاد سزار نوش جان کنید.
مواد لازم برای پاستا و سس آلفردو
- پاستا: 500 گرم
- کره: نیم پیمانه
- سینه مرغ: 300 گرم (پخته و به صورت نگینی خورد شده)
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
- کره: یک چهارم پیمانه
- خامه: یک پیمانه
- سیر: یك حبه (خرد شده)
- پنیر پارمزان رنده شده یک و نیم پیمانه
- جعفری تازه: یک چهارم پیمانه (ریز شده)
- روغن زیتون اندکی
طرز تهیه پاستا آلفردو مرغ و سس آلفردو
گام اول
در یک ظرف آب پنج پیمانه آب بریزید و بگذارید جوش بیاید.
وقتی آب جوش آمد یک قاشق روغن زیتون و نمک اضافه كنید. حالا پاستا را به آبی که در حال جوشیدن است، اضافه کنید
- نکته دارچین: در ظرف را باز بگذارید. در غیر این صورت ممکن است پاستا خمیر شود.
اندکی صبر کنید تا پاستا کاملا پخته و به میزان کافی نرم شود. در این مدت یكی دو بار مخلوط را هم بزنید.
گام دوم
همزمان با ریختن پاستا در آب، در تابهای دیگر كره را آب كنید و مرغ را به آن اضافه كنید و كمی تفت دهید.
سپس نمک و فلفل و سس آلفردو را به آن بیافزایید و بگذارید با هم چند قل بخورند تا مرغها طعم بگیرند.
گام سوم
طرز تهیه سس بشامل که برای این پاستا مناسب است را اینجا ببینید.
این سس ترکیبی از كره، خامه، سیر یا پودر سیر، پنیر پارمزان رنده شده است. اما سس آلفردو را به سادگی میتوانید تهیه کنید. كره را در تابه متوسط آب كنید. یادتان باشد حرارت اجاق باید ملایم باشد. خامه را به كره اضافه كنید و بگذارید مخلوط برای پنج دقیقه ترکیب شود. بعد جعفری، سیر یا پودر سیر و پنیر را اضافه كنید و مرتب و سریع مخلوط را به هم بزنید و از روی حرارت آن را بردارید.
گام چهارم
پاستای کاملا پخته شده را آبكشی كنید. میتوانید در ظرف دیگری، به شیوه ایتالیاییها، پاستا را جداگانه بریزید و بعد با سس و مرغ تزپین کنید.
- پیشنهاد دارچین: برای اینکه پاستای شما به ذاپقه ایرانی نزدیکتر شود، میتوانید پاستا را به مدت پنج دقیقه در سس مرغ آلفردو، روی شعله اندک با یکدیگر ترکیب کنید تا یک پاستای عالی و خوشمزه داشته باشید.
- بنا به ذائقه خودتان میتوانید انواع سبزیجات، مانند کلم بروکلی، لوبیای تازه و انواع فلفل را هم به این پاستا اضافه کنید.
نوش جان
مطالب مشابه (کلیک کنید)
پاستای آلفردو با میگو در ۲۰ دقیقه
نظر خود را ارسال کنید