مهری شهریاری؛ دارچین: شاید شما هم شنیده باشید که می گویند فلانی دستپخت خوبی دارد، دستور پخت غذا را هم از او گرفتهایم، اما باز نتیجه رضایتبخش نیست. اگر دقت کرده باشید همیشه در اطراف ما افرادی هستند که غذای خوشمزهتری درست می کنند، یا بهتر است بگویم که غذاها را خوشمزه تر درست میکنند. این افراد ترفندهایی دارند که دانستنش باعث میشود غذهای خوشمزهتر و منحصر به فردی درست کنند. در این مقاله دارچین، سه ترفند آشپزی را با هم مرور می کنیم:
پیاز داغ
قدیمترها همه خودشان برای خورشها و خوراکها و یا هر چیزی که به پیاز داغ نیاز داشت، پیاز داغ درست میکردند. اما امروز بیشتر افراد از پیازداغهای آماده استفاده میکنند.
نکتهای که باید در مورد این پیازداغهای آماده بدانید این است که وقتی روغن را در ظرف میریزید، نباید بگذارید روغن خیلی داغ شود، کمی زودتر پیازداغ آماده را بریزید. زردچوبه، فلفل یا ادویهای که میخواهید استفاده کنید را هم اضافه کنید و هم بزنید.
ماده بعدی (مثلا گوشت، مرغ یا سبزیجات) را اضافه کنید تا همزمان با داغ شدن پیاز، مزهدار شوند. اگر دیر بجنبید هم پیاز میسوزد و هم رنگ غذای شما تغییر می کند.
خورشت بادمجان
برای اینکه خورشت بادمجان خوشمزهای داشته باشید، وقتی بادمجان رو پوست کندید و چنددقیقهای توی آب نمک گذاشتید تا تلخیاش کاملا گرفته شود، پیش از سرخ کردن، با دستمال تمیز (یا توی آفتاب) بادمجان ها را خشک کنید.
بعد کمی زردچوبه به بادمجانها بزنید، حالا میتوانید بادمجانها را سرخ کنید. این کار باعث میشود که بادمجان قشنگتر سرخ شود و البته رنگ خورشت هم خوشرنگتر خواهد شد.
فراموش نکنید وقتی بادمجانها را لایه لایه میچینید، بین آنها حتما گوجه خرد شده و غوره بریزید و ببینید چقدر خورتش شما چقدر متفاوت و خوشمزه خواهدشد.
قورمه سبزی
حالا که صحبت از خورشت شد، حیف است اگر در مورد قورمهسبزی ترفند تازهای رو نکنیم. نظر افراد درباره سبزی مناسب برای قورمهسبزی متفاوت است، اما از دید من که یک آشپز خوشمزهپز هستم، سبزی قورمهسبزی باید شامل تره، جعفری و کمی شنبلیله باشد.
گشنیز مزه خورشت را تغییر میدهد و اسفناج هم باعث میشود خورشت لعابدار شود. اما فقط یک بار کافی است ترکیب تره، جعفری و شنبلیله را امتحان کنید تا عاشق خورشت قورمهسبزی با این ترکیب شوید.
نظر خود را ارسال کنید