دارچین: پاستا یکی از غذاهای محبوبی است که تقریبا همه دوست دارند. در این دستور پخت میخواهیم شما را با یک پاستای بینظیر رژيمی و دریایی آشنا کنیم که شاید قبلا تجربهاش نکرده باشید. پاستا به همراه میگو و بروکلی.
تنها یک نگاه به مواد تشکیل دهنده این پاستا نشان میدهد که دارچین قرار است چه غذای هیجانانگیز و سالمی را به شما آموزش دهد.
پاستا خود حاوی کربوهیدرات است (اگر پاستا سبوس دارد باشد چه بهتر)، میگو حاوی پروتئین بسیار بالایی است و بروکلی نیز منبع فیبر است.
اگر هنوز درباره درست کردن این پاستا تردید دارید، دلتان را به دریا بزنید و دست به کار شوید؛ اگر عاشق غذاهای دریایی یا ایتالیایی هستید، بدون شک عاشق این غذا خواهید شد.
مواد لازم:
شش فنجان آب
۲۳۰ گرم پاستا
۸۵ گرم گل بروکلی تازه
دو قاشق غذا خوری روغن زیتون
۳۰ گرم میگو پوست کنده و پاک شده
دو قاشق چای خوری پوست رنده شده لیمو
دو و نیم قاشق غذاخوری کره
دو قاشق غذا خوری آب لیمو
پنج هشتم قاشق چایخوری نمک (کمی کمتر از نصف قاشق)
یک دوم قاشق چایخوری فلفل سیاه
مطالب مشابه: غذای رژیمی/ پاستا پنیری مکزیکی
روش پخت:
شش فنجان آب را داخل یک ماهیتابه بزرگ به جوش بیاورید. پاستا را اضافه کنید و بر اساس راهنمای روی بسته بپزید، نمک و چربی را از روی آب حذف کنید. در سه دقیقه آخر پختن بروکلیها را اضافه کنید، آب کشی کنید.
نکته دارچین: به خاطر داشته باشید که باید پیش از این مرحله، کلمهای بروکلی را به خوبی بشویید. برای اطمینان خاطر پیشنهاد میکنیم پیش از اضافه کردن بروکلی به پاستا، آنها را در یک ظرف دیگر به مدت دو دقیقه در آبِ داغ گذاشته و بعد آبکشی کنید.
یک قابلمه را روی حرارت بالا قرار دهید. روغن را اضافه کنید، روغن را تکان دهید تا قابلمه چرب شود. میگوها را اضافه کنید به مدت دو دقیقه سرخ کنید.
پوستههای لیمو را اضافه کنید، یک دقیقه سرخ کنید. میکس پاستا، کره، آب لیمو و نمک را اضافه کنید. یک دقیقه بپزید، دایما بهم بزنید تا همه مواد آغشته شوند. روی غذا فلفل سیاه بریزید و سپس بلافاصله سروش کنید.
پیشنهاد دارچین: اگر خیلی میانه خوبی با غذاهای دریایی ندارید، میتوانید پیش از این مرحله، میگوها را مزهدار کنید. برای این کار کافی است، از دو ساعت قبل، میگوهای تمیز و شسته شده را در ترکیب پودر سیر، روغن زیتون، لیموی تازه یا آبلیمو و فلفل سیاه تازه قرار دهید. اما به خاطر داشته باشید، این تغییرات در جدول تغذیهای در نظر گرفته نشده است.
مطالب مشابه: پاستای آلفردو با میگو
اطلاعات تغذیهای:
اگر رژیم دارید، مواد گفته شده در این دستور پخت برای چهار وعده است. اندازه هر وعده یک و یک دوم فنجان است.
اطلاعاتی که در ادامه می آید مربوط به یک وعده از این پاستا است. البته میتوانید آن را در یک وعده و برای چهار نفر سرو کنید. نوش جان
کالری: ۴۲۸
چربی در یک وعده: ۱/۱۶ گرم
چربی اشباع در یک وعده: ۹/۵ گرم
چربی غیر اشباع در یک وعده: ۹/۶
چربی دارای حلقههای غیر اشباع در یک وعده: 1.2 گرم
پروتئین در یک وعده: ۲۵ گرم
کربوهیدرات در یک وعده: ۴۷ گرم
فیبر در یک وعده: ۴ گرم
کلسترول در یک وعده: ۱۶۲ میلیگرم
آهن در یک وعده: 3 میلیگرم
سدیم در یک وعده: ۴۸۶ میلیگرم
کلسیم در یک وعده: ۱۰۲ میلیگرم
مطالب مشابه:میگو کبابی به سبک دارچین
منبع: سایت دکتر کرمانی
نظر خود را ارسال کنید