ماهی و غذاهای دریایی بهترین منبع اسیدهای چرب امگا 3 و جایگزین مناسبی برای گوشت قرمز هستند. برای کاهش کلسترول بد خون بهتر است سه تا چهار بار در هفته ماهی بخورید.
به گزارش دارچین به نقل از سلامانه؛ نتایج بررسی های دانشمندان دانشگاه ساوت همپتون نشان داد افرادی که در هفته دست کم یک کیلوگرم ماهی میخورند (عمدتا کنسرو ماهی تن) 40 درصد کمتر از اشخاصی که ماهی میل نمیکنند، در معرض حمله قلبی قرار دارند.
روغن درون کنسرو ماهی تن حاوی یک چهارم اسیدهای چرب امگا 3 ماهی است. توجه داشته باشید که هرگز آن را دور نریزید.
توصیه های مفید درباره مصرف ماهی
1- کنسرو ماهی تن فوق العاده است. همچنین میتوانید از کنسرو ماهی ساردین استفاده کنید. ماهی ساردین سرشار از کلسیم است و به افزایش تراکم استخوانهای بدنتان کمک میکند.
2- سعی کنید ماهی تازه مصرف کنید. هنگام خرید ماهی به بوی آن، براق بودن پوست، صورتی بودن آبششها و … توجه کنید.
3- بهترین روش طبخ ماهی، گریل و کباب کردن است. فیله ماهی مزهدار شده را درون آلومینیوم فویل بپیچید و پس از 30 دقیقه از مزه بینظیرش لذت ببرید.
4- میگو سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 و حاوی مقادیر اندکی چربیهای اشباع است. بهتر است این آبزی را سرخ کرده به همراه سالاد و مقدار اندکی نان میل کنید.
نظر خود را ارسال کنید