تغذیه در تعیین میزان فشار خون نقش چشمگیری دارد. با شناخت اصول ساده تغذیهای و مصرف صحیح مواد غذایی میتوان میزان فشار خون را به حد نرمال و طبیعی نزدیک کرد.
به گزارش دارچین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ دکتر رضا راستمنش متخصص تغذیه گفت: برای افراد به طور طبیعی یک عدد مشخص برای میزان فشار خون بالا و پایین تعیین شده است. مثلا عدد نرمال و ثابت شده در علم تغذیه برای فشار خون بالا 12 و فشار خون پایین 8 است.
به گفته این متخصص تغذیه آب زرشک، میوه گریپ فروت، آب انار، چای ترش، ماهی و مصرف کپسول روغن طبیعی در کنترل فشار خون بالای افراد تاثیرگذار است. افرادی که از فشار خون پایینی برخوردار هستند، برای کنترل آن باید موادی مثل بیسکویت، خرما، شیرینی مصرف کنند.
دکتر رضا راستمنش میگوید: بعضی از مواد غذایی فشارخون را افزایش و کاهش میدهد؛ در این میان افزایش وزن و چاقی با بالا رفتن فشار خون مرتبط است. برای اینکه فشارخون بالا درمان شود و به حالت طبیعی برگردد راهحلهایی مانند کاهش مصرف مواد غذایی پرچرب، حذف نمک و کالری از وعدههای غذایی پرچرب، افزایش مصرف کپسول روغن ماهی و… پیشنهاد میشود.
نظر خود را ارسال کنید