عاطفه نامداری؛ دارچین: لازانیا یکی از خوشمزهترین غذاهای دنیاست که مانند شیرینی ناپلئونی، سرو آن کار سادهای نیست. مشکل بزرگ لازانیا، برش دادن آن برای سرو است. دارچین به شما پیشنهاد میکند، برای حل این مشکل، کمی خلاقیت به خرج بدهید و لازانیای لقمهای یا رولی را امتحان کنید.
برای درست کردن لازانیا لقمهای یا رولتی، قاعده خاصی وجود ندارد. همه چیز به خلاقیت شما بستگی دارد. میتوانید این لازانیا را با سس قرمز گوشت سرو کنید و یا سس خامه و قارچ را انتخاب کنید. برای تجربه اول، دارچین پیشنهاد خود را با شما مطرح میکند اما مراقب باشید که خود را به این دستورهای از پیش تعیین شده عادت ندهید و همیشه خلاق باشید.
مواد مورد نیاز برای لازانیای لقمهای برای 5 نفر:
ورق لازانیا: 15 تکه
گوشت چرخ شده: 250 گرم
پیاز: یک عدد بزرگ یا دو عدد متوسط
هویج: یک عدد
فلفل دلمه: نصف یک فلفل کوچک
قارچ 200 گرم
پنیر پیتزا: یک بسته 200 گرم
پنیر پارمیسان: به میزان دلخواه
پنیر موتزارلا: به میزان دلخواه
جعفری خرد شده: چهار قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی: به میزان لازم
نمک، آویشن، فلفل سیاه، زردچوبه، به میزان لازم
گام اول: مواد داخل لازانیا
مانند درست کردن سس لازانیای سنتی، ابتدا پیازها را در مقداری روغن سرخ کنید. بعد از طلایی شدن، گوشت را به آن اضافه کنید. (میتوانید به جای گوشت از ژامبون یا سویا استفاده کنید) هویج و فلفل دلمهای را هم اضافه کنید.
حالا زمان اضافه کردن ادویههاست. نمک، آویشن، فلفل سیاه و زردچوبه را به رب اضافه کنید و همه آن را روی مواد اولیه بریزید. چند دقیقه صبر کنید تا رب گوجه فرنگی به خوبی سرخ شود.
گام دوم: آمادهسازی لازانیا
یک قابلمه بزرگ انتخاب کنید. آب را جوش آورده و در قابلمه بریزید. کمی نمک و روغن مایع به آب اضافه کنید. تک تک ورقههای لازانیا را داخل آب جوش قرار دهید و صبر کنید تا کمی نرم شود. (حدودا زمان مورد نیاز 8 تا 12 دقیقه است).
بعد لازانیا را آبکش کنید. آنها را با آب سرد به خوبی بشورید و روی یک سینی یا تخته بزرگ بگذارید.
گام سوم: تهیه سس پنیر
برای تهیه سس پنیر میتوانید مقداری پنیر پیتزای رنده شده را با اندکی فلفل در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید. بعد جعفری خرد شده را به آن اضافه کنید. دو فنجان کوچک پنیر رنده شده موتزارلا، یک دوم فنجان کوچک پنیر پارمیسان را هم به این ترکیب اضافه کنید.
گام چهارم: پیچیدن لازانیا
روشهای مختلفی برای پیچیدن لازانیا لقمهای وجود دارد همانطور که برای درست کردن پیراشکی. پس هرچه خلاقتر باشید، احتمالا نتیجه بهتری خواهید گرفت.
قبل از هرچیز، سطح مورد نظر برای پیچیدن لازانیا را با دو قاشق روغن زیتون، چرب کنید.
ورق لازانیا را کاملا باز روی آن بگذارید. لایه نازکی از سس پنیر را به آن اضافه کنید.
مطابق تصویر سس قرمز را روی پنیر بریزید. مراقب باشید زیاد به گوشههای کار نزدیک نشوید، چون ممکن است، سس از گوشههای لازانیا بیرون بزند.
بعد شروع به رول کردن لازانیا کنید.
تک تک لازانیاهای رول شده را در یک ظرف مناسب فر، که از قبل به خوبی چرب شده، بچینید. یک لایه دیگر از سس قرمز و یک لایه پنیر پیتزای رنده شده هم روی آن بریزید.
ظرف را در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 25 تا 30 دقیقه قرار دهید.
در پایان زمان پخت میتوانید چند دقیقه کوتاه هم گریل فر را روشن کنید تا روی لازانیا برشته شود اما دقت داشته باشید که در صورتی که این حرارت شدید یا طولانی باشد، ممکن است لازانیا را سفت و غیرقابل خوردن کند.
نوش جان
نظر خود را ارسال کنید