دارچین: اگر قصد دارید برای یک مهمانی دوستانه، مهارت آشپزیتان را نشان دهید، پیشنهاد دارچین به شما، امتحان کردن گزینههای جدید است. تاکوی استیک، یکی از همین گزینههاست که علاوه بر یک غذای دورهمی در کنار تماشای فوتبال یا فیلم مورد علاقهتان، به عنوان یک وعده کامل غذایی سریع هم میتوانید روی آن حساب کنید.
طرز تهیه این غذا، پیچیدگی خاصی ندارد و احتمالا با یک بار تهیه آن، دستور پخت را یاد میگیرید و میتوانید به دیگران هم آموزش دهید. نان تاکو یا همان نان تورتیلا را میتوانید از فروشگاههای نان یا سوپر مارکتها تهیه کنید. البته اگر خیلی اهل آشپزخانه هستید، میتوانید آن را در خانه تهیه کنید. این نان ترکیب سادهای از آب و آرد ذرت است.
مواد مورد نیاز برای تاکوی استیک
گوشت مناسب استیک
یک چهارم لیوان آب پرتقال
یک چهارم لیوان آب لیمو
یک قاشق غذاخوری سس سویا
دو قاشق غذاخوری نمک دریا
دو قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
مقداری چیپس
دو پیاز سفید متوسط خرد شده
یک دوم لیوان گشنیز خرد شده
سس تند بنا به ذائقه
طرز تهیه:
گوشت استیک را مقدار کمی ادویه بزنید و بعد در ترکیب آب لیمو، آب پرتقال، روغن زیتون و ترجیحا یک قاشق سرکه بخوابانید.
بعد آب اضافه آن را با پارچه یا دستمال حولهای بگیرید. توجه داشته باشید که در این مرحله دیگر نباید گوشت را بشویید.
اگر از باربیکیو استفاده میکنید، استیک را روی آن بپزید و اگر به باربیکیو دسترسی ندارید، بدون اینکه آب استیک را بگیرید، آن را با نصف لیوان آب روی شعله کم بپزید و یا در ماهیتابههای رژیمی با دمای اندک، سرخ کنید.
بعد از پخته شدن گوشت چند دقیقه صبر کنید، تا خنک شود و بعد آن را به صورت نوارهای باریک (مشابه بیف استراگانوف) یا به صورت نگینی درشت خورد کنید.
مواد اولیه شما آماده است. حالا باید چیپس، پیاز، گشنیز، و سس را به مواد اضافه کنید و آن را بین نان تاکو قرار دهید و از مهمانیتان لذت ببرید.
نظر خود را ارسال کنید