اکرم حسنیان؛ دارچین: بستنی یخی یک درمان اساسی و خوشمزه برای گرمای تابستان است. شاید هنگامی که در راه بازگشت به خانه هستید، وسوسه خریدن بستنیهای یخی متنوع از اولین سوپرمارکتی که در راهتان قرار بگیرد، دست از سرتان برندارد اما بهتر است بدانید که این بستنیهای آماده سرشار از شکر و مواد افزودنی هستند؛ موادی که در دراز مدت و در صورت مصرف بیش از اندازه سلامتی شما را تهدید خواهد کرد.
دارچین برای رفع این نگرانی هم پیشنهادی دارد: شما میتوانید به جای استفاده از بستنیهای یخی و به اصلاح یخ در بهشتها، خودتان وارد عمل شوید و بستنی خانگی بسازید. میوههای تابستانی به اندازه کافی خوشمزه هستند که نیازی به افزودنی نداشته باشند اما اگر دوست دارید، بستنی یخی شما بازهم شیرینتر شود، میتوانید از عسل کمک بگیرید.
مواد لازم:
میوههای تابستانی از هر نوع که دوست دارید
مقداری آبلیمو
عسل در صورت تمایل
شیر نارگیل در صورت در دسترس بودن
طرز تهیه:
ابتدا میوه مورد نظر یا میوههای مورد نظرتان را در مخلوطکن بریزید و ترکیب کنید. اگر مخلوطکن ندارید، میتوانید آنها را رنده کنید. توجه داشته باشید اگر میوهها هستهدار هستند، بهتر است برای جلوگیری از آسیب دیدن مخلوطکن، هستههای آنها را جدا کنید.
اگر میوه شما، میوهای پوستدار است، آن را از صافی رد کنید. آبلیمو را به مواد اضافه کنید. مطابق تصویر، مایع تهیه شده را در قالبهای مخصوص بستنی بریزید. البته میتوانید به دلخواهتان مقداری عسل هم به این مواد اضافه کنید.
این ترکیب را حداقل به مدت پنج ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملا منجمد شود.
هنگامی که بستنی برای خوردن آماده شد، پس از خارج کردن از فریزر، آن را به مت 10 تا 15 ثانیه زیر آب شیر بگیرد تا به راحتی از قالب جدا شود.
نظر خود را ارسال کنید
چه روش هاي راحتي من ١٣ سأله ام و بعد از تمائم امتحانات دوست دارم اشپزي أيد بگيرم پدر و مادري هردو پزشك هستند و من تنها با خالم هر وقت كلاس تابستاني ندارم دوست دارم يك چي زايي مثل بستني يخي – لواشك – تيراميسو و …….. درست كنم و ممنون از اره حل هاي خوبتون
خیلی خوشمزه به نظر میرسه، حتمن امتحان میکنم 🙂