دارچین: با تغییر فصل ذائقه افراد هم مقداری تغییر میکند. بیشتر افراد در فصل های سرد سال، ترجیح می دهند از انوااع سوپ و آش به عنوان دسر یا میان وعده استفاده کنند، اما با رسیدن بهار، انواع سالادهای سرد جایگزین می شوند.
در این مطلب دارچین می خواهیم شیوه تهیه یک سالاد میوه بهاری با ماست را بیاموزیم. یک سالاد خوشمزه، کمچربی، سرشار از ویتامینها که به همراه ماست سرو می شود.
ابتدا میوه های مورد نظرتان را انتخاب کنید. موز، سیب، پرتقال و کیوی برای بهار و میوه هایی مانند زردآلو، هلو، زغال اخته و توت فرنگی میوه های مناسبی برای سالاد میوه در فصل های دیگر مناسب هستند. هچنین می توانید از انواع آجیل، گردو و کشمش به عنوان چاشنی سالاد استفاده کنید.
میوه های مورد نظرتان را برش بزنید. طوری میوه ها را برش بزنید که اندازه آن ها به طور تقریبی برابر باشد. مثلا همه میوه ها را نگینی کنید، یا همه آن ها را خلال کنید. نوع برش میوه ها باید با هم تناسب داشته باشد.
دقت داشته باشید که میوه هایی مثل سیب به سرعت رنگ عوض می کنند پس بهتر است آن ها را در آخرین مرحله به سالاد اضافه کنید.
ماست را به این ترکیب اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. کشمش، دانههای آجیل و مقداری آب تازه پرتقال را به این ترکیب اضافه کنید.
سالاد شما آماده سرو است؛ نوش جان
نظر خود را ارسال کنید
بببببببببببببببببببببببببببدددددددددددددددددددنننننننننننننننننننننننننننننننننببببببببببببببببببببببببببوووووووووووووووووووددددددددد