اکرم حسنیان؛ دارچین: سوپ ذرت یکی از غذاهایی مخصوص قبایل بومی آمریکا است که در گذشته به عنوان یکی از اجزاء اصلی رژیم غذایی آنها محسوب میشد. بعدها با گسترش تجارت ذرت به جهان، این سوپ یکی از پرطرفدارترین سوپهای مناطق مختلف جهان شد و بسیاری از فرهنگها با اقتباس از دستور تهیه اولیه این سوپ، آن را در برنامه غذاییشان جای دادند.
برای درست کردن سوپ ذرت و خامه باید کمی صبور باشید، چون برای به اصطلاح جا افتادن آن باید چند ساعتی منتظر بمانید.
مواد لازم برای شش نفر:
ذرت تازه دانه شده: سه عدد
کره: یک قالب 50گرمی
شیر: دو لیوان
خامه: نصف پیمانه
آرد: دوقاشق غذاخوری
ساقه کرفس: یک عدد متوسط
پیاز: یک عدد متوسط
جعفری تازه خورد شده: مقداری
پنیر معمولی رنده شده: مقداری
نمک و فلفل: به میزان لازم
آموزش پخت:
پیش از هر چیز کره را در یک قابلمه بریزید. شعله گاز در این مرحله باید خیلی کم باشد. هنگامی که کره تا حدی ذوب شد، آرد، نمک و فلفل را هم به آن اضافه کنید و بلافاصله همزدن مواد را آغاز کنید. این کار را آنقدر ادامه دهید که ترکیب غلیظ سفیدرنگی بهدست آید.
پوست پیاز را بگیرید و مغز آن را جدا کنید. ساقه کرفس شسته شده را هم آماده کنید. کرفس و پیاز خورد شده را به همراه مقداری شیر و ذرت به مواد اولیه اضافه کنید. و شعله گاز را بیشتر کنید.
15 دقیقه بعد نصف پیمانه خامه را هم به این ترکیب اضافه کنید. حالا شعله گاز را در حالت متوسط تنظیم کنید. هر نیم ساعت یک بار میزان آب سوپ را بررسی کنید و اگر لازم بود مقداری آب جوش به آن اضافه کنید.
دو ساعت بعد ذرتهای اضافه شده به غذا را امتحان کنید. هر زمانی که ذرتها و ساقه کرفس کاملا نرم شدند، سوپ شما آماده است.
ده دقیقه پیش از خاموش کردن سوپ، میتوانید مقداری جعفری و پنیر معمولی زیر شده را به عنوان چاشنی به سوپ اضافه کنید.
نوش جان
نظر خود را ارسال کنید
زمان کل تهیش چقدره ؟
به نظر خوشمزه میاد :p