لواشک خانگی فقط یک خوراکی هیجانانگیز و وسوسهکننده نیست؛ اگر به فکر سلامتیتان هستید خوب است بدانید که میوههای تابستانی منابعی سرشار از انواع ویتامینها هستند.
مواد مورد نیاز:
گیلاس بدون هسته (بهتر است خیلی شیرین نباشد): یک کاسه
آلبالوی ترش بدون هسته: یک کاسه
آلوی وحشی سیاه: پنج عدد متوسط بدون هسته
توت فرنگی: پنج عدد متوسط
مطلب مشابه: درست کردن لواشک ترشِ ترش در خانه
طرز تهیه لواشک:
تمام مواد اولیه را در یک مخلوط کن با هم ترکیب کنید. مایع به دست آمده را از صافی رد کنید اما درباره کاملا صاف شدن آن خیلی حساسیت به خرج ندهید.
اگر خیلی وسواسی هستید میتوانید در این مرحله، مزه لواشک را تست کنید تا اگر به نظرتان نیاز به نمک دارد، کمی نمک هم به آن اضافه کنید. اگر دوستدارید نتیجه کارتان ترشتر باشد، میتوانید کمی زغالاخته هم به این ترکیب اضافه کنید.
فر را روی دمای ۱۷۰ درجه تنظیم کنید.
مخلوط میوه صاف شده را روی کاغذ چرب، سینی چرب شده یا سینی پخت سیلیکون قرار دهید.
اینکه ضخامت لواشک، چقدر باشد، کاملا به ذائقه شما بستگی دارد. اما پیشنهاد من این است که مایع را خیلی نازک یا زیادی کلفت نگیرید. اگر زیادی نازک باشد، احتمال خشک شدن آن وجود دارد و اگر خیلی کلفت باشد، ممکن است زیادی آبدار باقی بماند.
حالا این ترکیب هیجانانگیز را در مرکز فر بگذارید. اگر این امکان برایتان وجود دارد که در فر را کمی باز بگذارید، خیلی بهتر است. بسته به ضخامت لواشک، آن را بین ۳۰ دقیقه تا یک ساعت در فر بگذارید تا کاملا جا بیفتد.
پس از خارج کردن لواشک از فر، صبر کنید تا مایع به آرامی خنک شود.
بعد از اینکه کاملا خنک شد، میتوانید آن را به آرامی از روی ظرف جدا کنید.
اگر هنوز به نظرتان آبدار میرسد، میتوانید آن را چند ساعتی در هوای محیط بگذارید.
انقدر صبر کنید تا لواشک نهاییتان، دیگر چسبناک نباشد. این نشانهای است که به شما میگوید، لواشک کاملا آماده شده است.
حالا میتوانید آن را به سلیقه خودتان برش بزنید و بستهبندی کنید.
بهترین زمان مصرف این خوردنیهای خوشمزه از یک روز بعد از تهیه تا دو هفته پس از آن است.
مطلب مشابه: دسر سرد/ پنج دسر هیجانانگیز با توتفرنگی
نظر خود را ارسال کنید