مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: حدود 39 درصد مردان و 49 درصد زنان 15 تا 49 ساله كشور اضافه وزن دارند.
به گزارش دارچین به نقل از وبدا؛ دكتر زهرا عبداللهی در هفته ملی بسیج آموزش همگانی تغذیه با بیان این مطلب، گفت: در گروه سنی 45 تا 65 ساله اضافه وزن در زنان 70 درصد و در مردان حدود 57 درصد است.
او با بیان اینكه خطر بیماریهای قلبی و عروقی و ایجاد سرطان سینه در زنان با مقدار دریافت چربی و روغن در ارتباط است، افزود: براساس مطالعات انجام شده در كشور 30 درصد مردان و 36 درصد زنان 25 تا 64 سال كشور دارای كلسترول بالا هستند.
دكتر زهرا عبداللهی با یادآوری این مطلب كه یكی از دلایل عمده چاقی و اضافه وزن در درصد بالایی از جمعیت كشور تغییرات در الگوی مصرف غذایی مردم است، گفت: فستفودها، سرخ كردن بیش از حد غذا، مصرف شیر و ماست پرچرب باعث چاقی و بالا رفتن كلسترول و LDL در خون میشود.
كاهش مصرف 6 گرم نمك موجب كاهش 24 درصدی سكته مغزی
به گفته دکتر عبدالهی كاهش 6 گرم نمك دریافتی در روز باعث كاهش 24 درصد سكته مغزی و كاهش 18 درصد بیماریهای عروق كرونر میشود كه در نهایت مرگ 2.5 میلیون نفر را كاهش میدهد.
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: بررسیهای ملی آگاهیهای تغذیهای خانوارهای كشور در سال 80 نشان داد حدود 80 درصد خانوارهای كشور به صورت دائمی یا موقت سرسفره خود از نمكدان به عنوان یك رفتار غلط غذایی استفاده میكنند.
دكتر زهرا عبداللهی با بیان این مطلب كه باید در طبخ غذا از نمكهای یددار استفاده شود، ادامه داد: نمكهای یددار باید دور از رطوبت، گرما و نور نگهداری شوند تا ید موجود در آنها از بین نرود.
نظر خود را ارسال کنید