دارچین: اکرم حسنیان: ترخون اگرچه خواص درمانی و پیشگیرانه زیادی نسبت به بیشتر سبزیها دارد اما یکی از سبزیجاتی است که جای چندانی در سبد تغذیهای خانواده ندارد. در این مطلب دارچین میخواهیم درباره خواص و ویژگیهای این سبزی خوشعطر بیشتر بدانیم.
متخصصان تغذیه به تازگی اعلام کردهاند که ترکیبات موجود در ترخون، برای پیشگیری از لخته شدن خون، التهابات، اسپاسم، فشارخون و تصلب شرائين (سفتي جدار رگ ها) تاثیرگذار است.
جایگزین مناسبی برای نمک
از سوی دیگر، اسانس تند موجود در ترخون، میتواند جایگزین مناسبی برای نمک در پخت غذاها باشد و برای همین هم گزینه خوبی برای رژیم غذایی بیماران مبتلا به فشار خون، بیماران قلبی یا افرادی است که احتمال بروز فشار خون در آنها جدی است.
ترخون، برای رژیمهای لاغری
همچنین اگر شما از افرادی هستید که رژیمهای لاغری کم نمک را تجربه میکنید، بهتر است با استفاده از ترخون خشک در غذاها، جای خالی طعم شوری را جبران کنید.
آرامبخش طبیعی
ترخون نوعی آرامبخش طبیعی ملایم است که میتواند در هنگام استرس و فشارهای کاری روزمره به کمک شما بیاید.
عطر ترخون و رفع بوی نامطبوع دهان
ترخون، یک ماده غذایی سمزدا است که با مهار رشد میکروبهای، بوی نامطبوع دهان را برطرف میکند.
ترخون خواص درمانی دیگری هم دارد:
– تقویت اعصاب
– کمک به هضم غذاهای پرچرب
– تسکین درد و رفع مشکلات قاعدگی مانند تهوع و ضعف
– افزایش قدرت دفاعی بدن
– کاهش شدت بیماریهای ویروسی
نظر خود را ارسال کنید