دسر یک بخش جدانشدنی مهمانیهای تابستانه است. اگر میخواهید با یک عصرانه هیجانانگیز خانوادهتان را غافلگیر کنید و یا در مهمانیهایتان به عنوان یک کدبانوی کامل بدرخشید و در عین حال به اقتصاد خانواده کمک کرده باشید، میتوانید به جای چیدن این میوه زیبا در ظرف میوهها آن را به شکل دسرهای منحصر به فرد سرو کنید.
در این مطلب دارچین با چند دسر ساده اما خلاقانه توتفرنگی آشنا میشویم.
توتفرنگی و شکلات تخته
انواع شکلات تختهای سفید، شکلاتی یا سیاه را از بازار تهیه کنید. آنها را به روش بنماری (روی حرارت غیر مستقیم یا بخار آب جوش) آب کنید. توت فرنگیها را در آنها بغلتانید و بعد در یخچال بگذارید تا کاملا سرد شود. اگردوس دارید مغز گردو یا پسته یا پودر نارگیل را به آنها اضافه کنید، پیش از قرار دادن در بخچال، توتفرنگیها را در ظرف حاوی مغز یا پودر بغلتانید. دسر شما آماده سرو است.
توتفرنگی و خامهکاکائو
به همان روش قبلی توتفرنگیها را در کاکائو بغلتانید. بعد از کمی سرد شدن میتوانید آنها را با قیف پر از خامه تزئین کنید و بعد در یخچال بگذارید.
توتفرنگی و ترافل
به همان شیوه قبلی توتفرنگیها را کاکائویی کنید. بعد با انواع ترافل زنگی، تکههای آب نبات رنگی، پودر نارگیل و خامه آنها را تزئین کنید. نتیجه کار یک دسر منحصر به فرد خواهد بود.
توتفرنگی شکمپر
اگر خیلی حوصله یا وقت ندارید بهتر است حتما این دسر را انتخاب کنید. کافی است داخل توتفرنگیها را خالی کرده و بعد آنها را با اسپری خامه پر کنید. به همین سادگی دسر شما آماده است. از محتوای داخل توتفرنگیها هم میتوانید برای سالاد میوه، ماست و توتفرنگی یا ژله استفاده کنید.
پودینگ توتفرنگی
همانطور که در دسر قبلی گفتیم، بهتر است محتوای داخل توتفرنگی را برای دسرهای متنوع دیگر به کار ببرید. مثلا مانند این شکل، از آنها برای تزئین یک پودینگ ساده استفاده کنید.
نظر خود را ارسال کنید