پنج شنبه , ۳۰ شهریور ۱۳۹۶
Home » آشپزخونه » سالاد مرغ مجلسی/ یک پیشنهاد پرطرفدار برای مهمانی‌ها

سالاد مرغ مجلسی/ یک پیشنهاد پرطرفدار برای مهمانی‌ها

سالاد مرغ مجلسی، یکی از بهترین انتخاب‌ها برای مهمانی‌های دورهمی و یا مهمانی‌های رسمی است. اگر این سالاد را برای خودتان درست می‌کنید، می‌توانید به عنوان یک وعده غذایی کامل و رژیمی روی آن حساب باز کنید. این سالاد رنگارنگ در سراسر دنیا طرفدار زیادی دارد و به عنوان یک غذای سالم و مناسب شناخته می‌شود.

سالاد مرغ

مواد لازم برای چهار نفر

کاهوی رسمی یا کاهو پیچ خرد شده: چهار پیمانه (حدودا یک سر کاهوی متوسط)

فلفل دلمه‌ای سبز، زرد، نارنجی: هرکدام نصف فلفل

ذرت پخته شده: یک دوم پیمانه

پیاز کوچک: یک عدد خرد شده به صورت نگینی

*(بهتر است از پیاز بنفش استفاده کنید تا رنگ و روی بهتری به سالاد بدهد)

لوبیا قرمز پخته شده: یک دوم پیمانه

گوجه: یک یا دو عدد متوسط

آواکادو: یک عدد (در صورت تمایل)

جوانه گندم: مقداری (در صورت تمایل)

سینه مرغ پخته یا گریل شده: دو عدد

پیشنهاد دارچین: چند ترفند ساده برای تازه نگه داشتن کاهو در یخچال

مواد لازم برای سس سالاد مرغ:

روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری

شوید تازه خرد شده: یک و نیم قاشق غذاخوری

پودر سیر: دو سوم قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

آب لیموی تازه یا سرکه بالزامیک: به میزان دلخواه

مطلب مشابه: سالاد نودل آسیایی یک وعده کامل برای رژیمی‌ها

طرز تهیه

کاهو و گوجه را مطابق تصویر خرد کنید.

فلفل دلمه‌ای و پیاز را به صورت نگینی خرد کنید.

برای برش زدن آواکادو دو راه دارید، یا به صورت نگینی درشت خرد کنید یا آن را به صورت کلاسیک قاچ قاچ کنید.

جوانه‌های گندم و لوبیای پخته شده را کاملا بشویید و صبر کنید تا آب آن‌ها چکیده شود.

سینه مرغ را بپزید یا گریل کنید.

نکته: برای پختن مرغ، دو عدد سینه مرغ بدون استخوان را در ظرفی بگذارید و مقدار کمی آب، نمک، زرچوبه، پیاز و پودر سیر اضافه کنید. آن را روی حرارت زیاد قرار داده و وقتی جوش آمد، حرارت را کم کرده و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه صبر کنید تا کاملا بپزد. سپس آن را مطابق تصویر برش داده و صبر کنید تا سرد شود.

نکته: اگر می‌خواهید مرغ را گریل کنید، بهتر است از دو ساعت قبل آن را با نمک، پودر سیر و کمی فلفل مزه‌دار کنید.

مواد آماده را در ظرف مناسبی تزئین کنید. سالاد بی‌نظیر شما آماده سرو است.

طرز تهیه سس

برای تهیه این سس شوید، پودر سیر، نمک و فلفل سیاه را با روغن زیتون ترکیب کنید. بنا به ذائقه خودتان میزان مورد نیاز سرکه بالزامیک یا آبلیمو را هم به آن اضافه کنید.

مطلب مشابه: سالاد کلم بروکسل با سس پاپریکا

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *