سه شنبه , ۵ بهمن ۱۳۹۵
Home » آشپزخونه » سس بشامل، برای خوشمزه‌تر شدن غذاها

سس بشامل، برای خوشمزه‌تر شدن غذاها

 

دارچین: سس بشامل، یکی از سس‌هایی است که حتما باید طرز تهیه آن را یاد بگیرید مخصوصا اگر اهل درست کردن لازانیا، پاستا یا انواع گراتن و غذاهای ایتالیایی هستید. تهیه این سس بسیار ساده است و زمان زیادی از شما نمی‌گیرد اما می‌تواند طعم غذاهای‌تان را دگرگون کند.

 

مدت زمان آماده‌سازی: ده دقیقه

 

مواد لازم برای تهیه سس بشامل

کره: ۵۰ گرم

آرد: دو قاشق غذاخوری

شیر: یک‌ونیم پیمانه

نمک و فلفل: به میزان لازم

اضافه کردن خامه یا پنیر پارمزان اختیاری است.

 

گام اول

آرد را در یک ماهیتابه کوچک نچسب روی شعله بسیار کم تفت دهید. درست مانند تهیه حلوا تا بوی خامی آن گرفته شود.

گام دوم

کره، نمک و فلفل را به آرد اضافه کنید و کمی تفت دهید.

گام سوم

حالا نوبت به اضافه کردن شیر می‌رسد. شیر را به این ترکیب اضافه کنید و همچنان هم بزنید.

پیشنهاد داچین: اگر تمایل داشتید در آخرین مراحل پنیر پارمزان رنده شده را به سس اضافه کنید و پس از آب شدن پنیر، سس را از روی حرارت بردارید.

 

غلظت سس بشامل باید کمی رقیق‌تر از ماست هم‌زده باشد.

نکته دارچ

 

دارچین: سس بشامل، یکی از سس‌هایی است که حتما باید طرز تهیه آن را یاد بگیرید مخصوصا اگر اهل درست کردن لازانیا، پاستا یا انواع گراتن و غذاهای ایتالیایی هستید. تهیه این سس بسیار ساده است و زمان زیادی از شما نمی‌گیرد اما می‌تواند طعم غذاهای‌تان را دگرگون کند.

 

مدت زمان آماده‌سازی: ده دقیقه

 

مواد لازم برای تهیه سس بشامل

کره: ۵۰ گرم

آرد: دو قاشق غذاخوری

شیر: یک‌ونیم پیمانه

نمک و فلفل: به میزان لازم

اضافه کردن خامه یا پنیر پارمزان اختیاری است.

 

گام اول

آرد را در یک ماهیتابه کوچک نچسب روی شعله بسیار کم تفت دهید. درست مانند تهیه حلوا تا بوی خامی آن گرفته شود.

گام دوم

کره، نمک و فلفل را به آرد اضافه کنید و کمی تفت دهید.

گام سوم

حالا نوبت به اضافه کردن شیر می‌رسد. شیر را به این ترکیب اضافه کنید و همچنان هم بزنید.

پیشنهاد داچین: اگر تمایل داشتید در آخرین مراحل پنیر پارمزان رنده شده را به سس اضافه کنید و پس از آب شدن پنیر، سس را از روی حرارت بردارید.

 

غلظت سس بشامل باید کمی رقیق‌تر از ماست هم‌زده باشد.

نکته دارچین: در تمام مراحل تهیه سس بشامل، شعله گاز نباید بیشتر از متوسط شود.

نکته دارچین: در تمام مراحل تهیه سس بشامل، باید این ترکیب را هم بزنید تا از گوله گوله شدن آرد، جلوگیری کنید.

نکته دارچین: این سس به سرعت سفت خواهد شد لذا می‌بایست در زمان مناسب تهیه و استفاده شود.

ین: در تمام مراحل تهیه سس بشامل، شعله گاز نباید بیشتر از متوسط شود.

نکته دارچین: در تمام مراحل تهیه سس بشامل، باید این ترکیب را هم بزنید تا از گوله گوله شدن آرد، جلوگیری کنید.

نکته دارچین: این سس به سرعت سفت خواهد شد لذا می‌بایست در زمان مناسب تهیه و استفاده شود.

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *