اکرم حسنیان؛ دارچین: میگو اگر به درستی طبخ شود یکی از لذیذترین غذاهای دریایی است. با این حال بسیاری از افراد تجربه چندان خوشایندی از خوردن میگو ندارند و همین سبب شده است این غذای مغذی از برنامه غذاییشان حذف شود. میگو سرشار از سلنیوم است. سلنیوم خاصیت آنتیاکسیدانی دارد، عادت به خوردن میگو، احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ و انواع سرطان خون مانند «لوسمی» و «لنفوم هوچکین» را کاهش میدهد. امگا 3 میگو خاصیت ضدآلزایمر دارد و منبعی غنی از پروتئین و کلسترول خوب است.
یکی از بهترین شیوههای طبخ میگو، کبابی کردن آن است. کباب میگو، یک وعده غذایی ایدهآل برای خانواده است. به شرط آنکه به خوبی با سیر، ریحان، لیمو ترش و ادویههای مناسب طعمدار شده باشد.
مواد مورد نیاز:
میگو/ حدود نیم کیلو (حدود 16 تا 20 عدد میگو)
گوجهفرنگی نگینی ریز شده/ دو عدد متوسط
پیاز (ترجیحا قرمز) خرد شده نگینی/ دو عدد کوچک
سیر رنده شده/ یک قاشق غذاخوری (حدود سه حبه)
ریحان تازه یا ریحان خشک/ یک چهارم فنجان (حدود پنج قاشق غذاخوری)
آبلیمو یا لیموی تازه/ یک دوم فنجان
روغن زیتون/ سهچهارم فنجان
فلفل قرمز چیلی یا پودر فلفل قرمز/ یک تا یک و نیم قاشق چایخوری
نمک/ یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه و فلفل سفید/ نصف قاشق چایخوری
گام اول
ادویهها را در روغن زیتون و آبلیمو ترکیب کنید. گوجه فرنگی، پیاز قرمز، سیر و ریحان را به آن اضافه کنید. به آرامی با هم مخلوط کنید. میگو را در آن بریزید.
گام دوم
روی ظرفی که مواد را در آن مخلوط کردهاید با سلفون کاملا بپوشانید. آن را در یخچال بگذارید و حدود 30 تا 45 دقیقه به مواد استراحت بدهید.
گام سوم
میگوها را روی سیخهای کوچک مطابق آنچه در تصویر میبینید، قرار دهید. هنگامی که تمام میگوها را به سیخ کشیدید، یکبار دیگر آن را در مخلوط ادویه و سرکه بغلتانید.
گام چهارم
اگر از منقل یا باربیکیو برای کباب کردن میگوها استفاده میکنید، صبر کنید تا شعله آن به بیشترین حالت ممکن برسد. بعد سیخ میگو را به صورت مستقیم برای حدود 5 تا 8 دقیقه روی شعله مستقیم نگه دارید.
- اگر منقل یا باربیکیو ندارید، همین فرآیند را در فر خانگی انجام دهید. بعد از اینکه فر به خوبی گرم شد، میگوها را در فر بگذارید.
گام پنجم
اگر میگو به صورت سفید و مات درآمده باشد، یعنی کاملا پخته است. البته شاید سر و دم میگو کمی حالت سوختگی بگیرد که به خاطر اختلاف اندازه آن با مرکز میگو، کاملا طبیعی است.
گام ششم
هنگامی که میگو کاملا پخته شد، آن را از روی باربیکیو بردارید و یک بار دیگر مقداری ریحان، نمک و آبلیمو به آن بزنید.
سالمترین غذای دریایی در داستان شماست. نوش جان
نظر خود را ارسال کنید