آيا ميدانستيد که ميزان کلسترول را ميتوان با ميوه کنترل کرد؟ برخي ميوهها به طور موثر کلسترول مضر را کاهش ميدهند، اما کدام ميوهها؟
به گزارش دارچین به نقل از سلامتنیوز؛ ميوههاي سرشار از فيبر و آنتياکسيدان در کاهش کلسترول مضر و کنترل آن موثر هستند. در این مطلب دارچین با نمونههای از این میوهها آشنا میشویم.
ميوههاي توتي: توتفرنگي، شاهتوت و ميوه قرهقاط در پايين آوردن کلسترول موثر است.
سيب: کلسترول را به طور موثر از رگهاي خوني خارج ميکند.
انگور: غني از آنتياکسيدان است که علاوه بر کاهش دادن کلسترول، رگهاي آسيبديده را نيز بازسازي ميکند.
گريپفروت: براي کاهش کلسترول، گريپ فروت قرمز انتخاب کنيد. اين ميوه سرشار از آنتياکسيدان است.
مرکبات: پرتقال و ليموشيرين حاوي پکتين است. اين ماده به دفع کلسترول مضر کمک ميکند. اين ميوهها آنتياکسيدان فراوان دارد و رگها را تقويت ميکند.
نظر خود را ارسال کنید
مطلب مفيد و جالبي بود.