بررسیهای جدید دانشمندان نشان میدهد آشپزی و سرخ کردن موادغذایی یکی از عوامل اصلی سردرد و میگرن در زنان است.
به گزارش دارچین به نقل از باشگاه خبرنگاران؛ دانشمندان با انجام آزمایشات و مطالعات بالینی دریافتند که حملههای عصبی و مغزی هنگام آشپزی بیشتر میشود؛ به خصوص با پخت سبزیجات میزان این حملات بیشتر میشود.
بررسیها نشان میدهند که برای حفظ سلامتی و شادابی و تنظیم عملکردهای بهتر اعضای بدن افراد باید کمتر آشپزی کنند و هنگام سرخ کردن مواد غذایی از فنهای مخصوص استفاده کنند.
بر اساس نتایج این مطالعات برای جلوگیری از سردرد هنگام پخت غذا بهتر است هنگامی که ضرورتی ندارد، فرد میگرنی در آشپزخانه نماند چراکه ماندن در آشپزخانه بیش از ۱۵ دقیقه و در کنار گاز موجب اختلال در سیستم عصبی این افراد میشود.
نظر خود را ارسال کنید