دارچین: کلم بروکسل یک منبع سرشار از ید، کلسیم و گوگرد است که در دانش تغذیه یه عنوان یکی از بهترین داروهای برطرف کننده کمخونی به شمار می رود. البته این گیاه خوشمزه میتواند شما را زیباتر هم بکند چراکه گوگرد موجود در کلم بروکسل میتواند چربی پوست شما را متعادل کرده و با کنترل ترشحات چربی پوست از ریزش موها جلوگیری کند.
کلم بروکسل نسخه مینیاتوری کلمپیچ است. شاید برایتان جالب باشد که بدانید کلم بروکسل، هرچه ریزتر باشد طعم بهتری دارد. کلم بروکسلهای بزرگتر یا بیمزه هستند یا طعم آنها به تلخی گرایش دارد.
طرز تهیه سالاد کلم بروکسل و سس پاپریکا برای چهار نفر
موادی که به آنها نیاز دارید:
150 گرم کلم بروکسل
یک دوم پیمانه دانه گندم
مقداری آب گوشت یا مرغ
دو قاشق غذاخوری کشمش بیدانه
نصف قاشق چایخوری نمک
یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه
یک چهارم پیمانه کوچک روغن زیتون
نصف قاشق چایخوری پاپریکا دودی
قاشق غذاخوری کشمش بی دانه
روش تهیه:
حدود 1 لیتر آب، گندم و یک قاشق چایخوری نمک بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد. حرارت را کم کنید تا به حالت نیمجوش حدود 1.5 ساعت بماند و دانه های گندم پخته و ژلهای شوند.
فلفل، نمک، روغن، 3 قاشق غذاخوری سرکه، پاپریکا و کشمشهای بیدانه را در یک کاسه بزرگ با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید.
کلمهای بروکسل را با غذاساز ریز کنید. اگر غذاساز ندارید، میتوانید آنها را به هشت یا چهار قسمت کوچک تبدیل کنید. سپس آنها را به گندم ها اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. در آخر، مخلوط سرکه را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. در صورت نیاز نمک یا سرکه بیشتری اضافه کنید.
علاوه بر کشمش میتوانید مقداری گردو را هم بنا بر ذائقه خودتان به این سالاد اضافه کنید.
سالاد شما آماده سرو است. از خوردن آن لذت ببرید و سلامت بمانید.
نظر خود را ارسال کنید