دارچین: هنگامی که در ایتالیا از سس آلفردو صحبت میکنند، مقصودشان سس خامهای سفید و خوشمزهای است که از ترکیب کره، خامه و پنیر پارمسان تهیه شده باشد. یک سس غنی و پر کالری که معمولا با پاستای تازه پخته شده سرو میشود. البته آمریکاییها دستور العمل عمومی آن را تغییر دادهاند و با اضافه کردن گوجه فرنگی خشک شده در آفتاب، سیر، کلم بروکلی، مارچوبه، اسفناج، ژامبون، میگو، خرچنگ و مرغ و … طعمهای متفاوتی از این سس بینظیر ساختهاند.
مواد مورد نیاز:
ماکارونی خشک (فتوچینی یا لینگوئینی)
کره
میگوی خام تمیز شده
یک سر سیر تازه
خامه
یک فنجان پنیر رومانو تازه رنده شده
یک فنجان پنیر پارمسان تازه رنده شده
شیر
نمک، فلفل سیاه و سس فلفلی تاباسکو
گام اول
حدود چهار و نیم لیتر آب در قابلمه بریزد بطوریکه حدود سه چهارم قابلمه پر از آب شده باشد. برای این تناسب بهتر است از قابلمههای شش لیتری استفاده کنید.
یک دوم قاشق چایخوری، نمک به آب اضافه کنید و بعد آن را روی شعله نسبتا زیاد اجاق بگذارید، تا آب کاملا به جوش بیاید.
- البته میتوانید ابتدا آب را در کتری برقی بجوشانید و بعد آن را در قابلمه بریزد و اجاق را روشن کنید. با این کار هم در زمانتان صرفهجویی کردهاید و هم از هدر رفتن انرژی گاز و گرم شدن بیش از حد آشپزخانهتان جلوگیری کردهاید.
هنگامی که آب در حال جوش آمدن است، ماکارونی را اضافه کنید. بسته به نوع ماکارونی که انتخاب کردهاید، بین 10 تا 15 دقیقه ثبت کنید تا به خوبی نرم شود. سپس ماکارونی پخته شده را در صافی بزرگ بریزید.
گام دوم
در حالیکه ماکارونی در حال جوشیدن در آب است، نوبت به درست کردن سس پاستا میرسد. کره را کمی پیشتر از بخچال خارج کنید تا به دمای محیط نزدیک شود.
چهار حبه سیر را تمیز و بعد رنده کنید.
گام سوم
سه چهارم پیمانه پنیر رومانو و یک دوم پیمانه پنیر پارمسان را در یک کاسه مخلوط کنید و کنار بگذارید.
میگوها را به طور کامل با آب سرد بشورید.
گام چهارم
برای تهیه کردن سس، یک تا دو قاشق غذاخوری کره را در ماهیتابه بزرگ بریزید و بعد هم کمی روغن سرخ کردنی به آن اضافه کنید. بعد میگو ر روی حرارت کم تفت دهید. با نرمتر شدن میگوها، خامه، نمک، فلفل، سیر، نمک و سس فلفلی تاباسکو را به سس اضافه کنید و کاملا هم بزنید. در پایان پنیر رنده شده را هم حدود دو دقیقه در سس بجوشانید.
- اگر سس غلیظ شد، میتوانید با استفاده از اندکی شیر آن را به اندازه کافی رقیق کنید.
گام پنجم
حالا نوبت به اضافه کردن ماکارونی پخته شده به سس رسیده است. ماکارونی را هم به این ترکیب اضافه کنید و هم بزنید.
به خاطر داشته باشید که انواع پاستا و اسپاگتی باید بلافاصله پس از طبخ، سرو شود.
نوش جان
نظر خود را ارسال کنید